Vidéo

Ganjar Ngejak Pejabat Nuntaske Kemiskinan

Ganjar Ngejak Pejabat Nuntaske Kemiskinan
SEMARANG, KOMPAS.TV - Pemerintah Provinsi Jawa Tengah nargetke tingkat kemiskinan iso mudhun ing kisaran 9,81 persen nganthi 8,11 persen ing taon 2020. Gubernur Jawa Tengah, Ganjar Pranowo ngejak kabeh pejabat kabupaten-kota kanggo fokus ing penanganan 14 daerah seng mlebu ing zona abang. Mergo pertumbuhan ekonomi ing Jawa Tengah dadi penopang pertumbuhan ekonomi nasional. Iseh onone kemiskinan ing 14 daerah ing Jawa Tengah dadi prioritas kanggo ngeki bantuan kanggo daerah seng mlebu zona abang supoyo iso kanggo ningkatke perekonomian. #GanjarPranowo #GubernurJateng #PengentasanKemiskinan